ZAKAJ IZBRATI NAS

 


"Ker si vaši izdelki zaslužijo najboljšo promocijo, ker mi razumemo kupce

in ker vi potrebujete zanesljivo agencijo!"


STALEN KADER IN GARANCIJA


Ekipo sestavljamo stalni kadri, ki smo pri potrošnikih in na prodajnih mestih močno prepoznavni ter uživamo njihovo zaupanje. Prav vsi pa stojimo za brezpogojno pogodbeno GARANCIJO na kvaliteto storitev.


TESTNI PROJEKTI


Omogočamo vam, da se s "TESTNIM PROJEKTOM" po posebnih pogojih popolnoma brez rizika prepričate v kvaliteto našega dela in rezultate. Zahtevajte tudi GRATIS PROMOCIJE ob testnem projektu!


CENA ODVISNA OD REZULTATOV

Naša odgovornost in zaveza bo, da iz vloženih sredstev iztisnemo največ kar se da. Pred izvedbo projektov natančno zastavimo cilje in poskrbimo, da bodo rezultati merljivi. Drznili si bomo ponuditi pogoje, kjer bo CENA ODVISNA OD NAŠIH REZULTATOV!


OD IDEJE DO REALIZACIJE


Po duši in srcu smo promotorji ter pospeševalci prodaje, pa vendar po vseh letih izkušenj pri delu uživamo tudi kot strategi in kreativci, kar potrjuje kopica uspešnih projektov, ki jih vedno izvedemo od ideje do realizacije. Prodajna mesta so naš drugi dom, odlični prodajani rezultati pa so le še dodatna motivacija pri profesionalizaciji v našem poslu.


ZANESLJIVOST IN CELOVITA PODPORA


Predvsem pa vam obljubljamo, da se boste na nas v vsaki situaciji vedno lahko zanesli, ter da pri nas ne boste dobili zgolj učinkovitega kadra za izvedbo aktivnosti, temveč celovito podporo v vseh procesih, kar boste pri svojem delu hitro občutili v obliki vaše razbremenitve. Čas ne bo več problem, saj si ga bomo za vas vzeli mi. Monitoring, plani aktivnosti, potrjevanje terminov in obveščanje prodajnih mest, nabor in izobraževanja kadra, nabava materialov, skladiščenje, distribucija, analize, poročanje... , na vse to lahko pozabite saj vse postorimo mi!


DA, vse to lahko obljubimo! To nam omogoča naša ORGANIZIRANOST.