PRIDRUŽI SE NAM

 


Cenimo ODLIČNOST, zato je pri nas vedno dovolj delovnih mest za najboljše kadre!


PREPRIČAJTE NAS, da ste iz pravega testa in da si zaslužite priložnost postati DEL NAŠE EKIPE!


Ekipe najboljših.  Če delo razumete kot vrednoto, ste zanesljivi, komunikativni, pozitivni in energični, urejeni, morda malce tekmovalni, vam prodaja ni španska vas in ste ciljno usmerjeni, potem IMATE TO, KAR IŠČEMO. Ste pripravljeni sebe in svoje kvalitete predstaviti npr. na promociji in nam dokazati, da ste za nas nepogrešljivi!? Takšnih zagotovo ne bomo spregledali.  


Ponujamo vam možnosti rednega dela, občasnih del preko študentskega servisa, ali projektnih pogodbenih sodelovanj... Veliko bo odvisno od vaših rezultatov.


K sodelovanju vabimo izvrstne promotorje, hostese, animatorje, pospeševalce prodaje in anketarje.


Zavedamo se odgovornosti do vsakega posameznika in dejstva, kako pomemben je kvaliteten kader. Trudili se bomo, da bo vsak posameznik ob koncu delovnega dne odnesel s seboj vsaj toliko zadovoljstva, kot je s svojim trudom in vestnim delom doprinesel k našemu skupnemu uspehu in napredku.


Pa še namig: Če nam pošljete vašo predstavitev, vam predlagamo, da se na morebiten razgovor dobro pripravite.  Morda boste prejeli tudi kakšen izziv. :) Ne pozabite - odličnost cenimo in jo tudi nagradimo! Le še prepričati nas morate.

SKLADNO S PROJEKTOM PROFESIONALIZACIJE POKLICA PROMOTOR OZ. POSPEŠEVALEC PRODAJE, PRO:MINA EKIPA VABI K SODELOVANJU PREDVSEM IZKUŠENE KADRE, KI IMAJO MOŽNOST DELA PREKO S.P., D.O.O., ...